Εύκολες συνταγές

Κοτόπουλο-μανιτάρια με σάλτσα κάρυ και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (δάχτυλα στο στομάχι)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μανιτάρια κοτόπουλου με σάλτσα κάρυ και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (Δάχτυλα στο στομάχι);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα κόβουμε τα κοτόπουλα μας σε κύβους και τα βυθίζουμε σε αλατισμένο νερό, βράζουμε το νερό και ψήνουμε τα ζυμαρικά (είτε αλντέν είτε παραβρασμένα)
  2. Αφού πλύνουμε τα κοτόπουλα μας καθαρά, τα βάζουμε στο μάτι της κουζίνας και τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν.
  3. Στο μεταξύ θα ψηθούν τα ζυμαρικά μας, αφήνουμε τα ζυμαρικά μας στην άκρη και ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
  4. Πρώτα από όλα, σκοτώνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο λάδι, προσθέτουμε ???? μανιτάρια και τσιγαρίζουμε μέχρι να φύγει το νερό, προσθέτουμε μαύρο πιπέρι, αλάτι και κρέμα γάλακτος και περιμένουμε για 3 λεπτά στο μάτι της κουζίνας.
  5. Προσθέτουμε τη σάλτσα μας, τα έτοιμα ζυμαρικά, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν, συνεχίζουμε, προσθέτουμε λίγο λάδι στο ψημένο κοτόπουλο όταν στραγγίξει το νερό και ψήνουμε πρώτα τις κόκκινες ???? πιπεριές μας με κοτόπουλο για 5 λεπτά.
  6. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πράσινες πιπεριές μας και τις αχνίζουμε, προσέχουμε, η πιπεριά μπορεί να βγάλει κρούστα και όταν μαλακώσουν οι πιπεριές μας, αλατοπιπερώνουμε το κάρυ και ανακατεύουμε.
  7. Αφού προσθέσουμε την κρέμα πάνω του, ας ξεκουράσουμε το γεύμα μας για 3 λεπτά σαν ζυμαρικά, σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή με γεύση κοτόπουλο κόσμο.
    Καλή όρεξη τώρα ????

Κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ, μανιτάρια και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (δάχτυλα στο στομάχι) Συνταγή με φωτογραφία

Κοτόπουλο-μανιτάρια με σάλτσα κάρυ και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (δάχτυλα στο στομάχι)
Κοτόπουλο-μανιτάρια με σάλτσα κάρυ και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (δάχτυλα στο στομάχι)
Κοτόπουλο-μανιτάρια με σάλτσα κάρυ και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (δάχτυλα στο στομάχι)Κοτόπουλο-μανιτάρια με σάλτσα κάρυ και ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας (δάχτυλα στο στομάχι)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button